26 Aralık 2016 Pazartesi

Dr. Selahattin Tulunay kimdir?

Dr. Selahattin Tulunay, 1974 - 1975 öğretim yılında İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesinde tıp eğitimine başladı. 1981 yılında Tıp Doktoru ünvanı ile mezun oldu ve 1982'de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim dalına asistan olarak girdi.

Kasım 1987 tarihinde Uzmanlığını alan Op. Dr. Selahattin Tulunay, 1988 de Ankara GATA da askerliğine başladı.

İkinci asistanlık eğitimi olarak düşündüğü ve gerçek yanık merkezi olan Ankara GATA Yanık Merkezi'nde askerliğini bitiren Dr. Selahattin Tulunay 1988 yılı sonlarında Şişli Etfal Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği'nde baş asistan olarak eğitmenlik görevine başladı.Daha sonra bazı özel hastanelerde çalışmalarını devam ettiren ve bir özel hastanede 7 yıl Başhekimlik yapan Dr. TULUNAY , 2006 yılı Şubat ayında Bahat Sağlık Gurubunun Plastik Cerrahi Konsültanlığına ve bu gruba ait dört hastanenin Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Direktörlüğü’ne getirildi.

2011 Haziran ayından itibaren Universal Hospital Grubu’nun (UHG) Çamlıca Unıversal Hastanesi’nde Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümü’ne getirilmiştir ve mesleğine burada devam etmiştir.

2012 tarihinden itibaren ise kendine ait olan ve uzun yıllardır estetik cerrahiye hizmet eden Kliniğinin başına geçmiştir.

2012 yılında yapılan YILIN EN İYİ PLASTİK CERRAHI yarışmasında birincilik ödülü almıştır. Çalışma ve araştırmalarına halen burada devam etmektedir.


2014 yılında yapılan ve YILIN EN İYİ SAÇ EKİMİ UZMANI yarışmasında da BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ almıştır..

İngilizce bilen Op. Dr. Selahattin Tulunay'ın çeşitli yurtiçi ve yurtdışı yayınları bulunmaktadır. Dr. Tulunay, kongrelere giderek, yurtdışı ve yurt içindeki her türlü yayınları takip ederek güncel kalmaya dikkat etmektedir.


Saç ekimi : Manuel teknik ve mikromotor ile alım,Lateral slit ile ekim

Estetik ve Plastik Cerrahi Ameliyatları :Burun Estetiği, Meme Estetikleri, Liposuction , Yağ Enjeksiyonu, Karın Germe, Yüz ve
Boyun Germe, Botox, Cilt Yenileme(skin rejuvenation)

Rekonstrüktif ameliyatlar: Hemanjiom, Dudak-Damak Yarığı, Yanıklar, Cilt kanserleri , Maksillofacial yaralanmalarda ve ateşli silah yaralanmaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder