5 Ocak 2017 Perşembe

SAÇ EKİMİNDEN SONRA SAKAL VE BIYIK EKİMİ BAŞLADI

Saçtan sonra şimdi de bıyık ekimi başladı

Dünyada saç ekim alanında büyük üne ulaşan Türkiye, şimdi de bıyık ekimiyle yeni bir sektörde daha adından söz ettiriyor
Türk dizileri ve Ortadoğu'da meşhur Türk sanatçıların da katkısıyla gür bıyık için Türkiye'ye gelenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle Ortadoğu ülkelerinden gelen Araplar ve Avrupalı hastalar saç ve bıyık ekim merkezlerine büyük ilgi gösteriyor.
KADİR İNANIR - İBRAHİM TATLISES BIYIĞI İSTİYORLAR
30 yıldır saç ekimi ve estetik alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Op.Dr. Selahattin Tulunay, son dönemlerde bıyık ekim operasyonlarına ilginin saç ekimi kadar yoğun olduğu bilgisini veriyor. Bazı hastaların Kadir İnanır ve İbrahim Tatlıses gibi ünlü sanatçıların fotoğraflarıyla kendilerine geldiğini söyleyen Tulunay, "Yoğun ilgi karşısında Irak ve Dubai'de ünlü acentelerle işbirliği anlaşmaları imzaladık. Avrupa'da irtibat ofisi açtık. Müşterilerimiz kış ve yaz turizmine göre rezarvasyon yaptırıyor. Hem ailesiyle tatile geliyor hem de bu esnada saç ve bıyık operasyonu yaptırıyor. Seçim dönemlerinde siyasiler seçmenlerine karizmatik görünmek için bıyık ektiriyor. Her ay ortalama 60 yabancı bıyık ve saç ekimi için başvuru yapıyor" diye konuştu.
Türkiye'nin saç ve bıyık ekimi operasyonlarında dünyada en güvenilen ülkeler arasında yer aldığı bilgisini veren Op.Dr. Tulunay, ''İran, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Almanya, Fransa,ve İrlanda'dan saç, sakal ve bıyık ektirmek için gelenler oluyor. Türk dizi ve filmlerinin etkisiyle Ortadoğu'dan gelen hastaların sayısı her geçen gün artıyor. Saçları ve sakalları az olan Arap hastalarımız Kadir İnanır ve İbrahim Tatlıses tarzı bıyık uzatmak istiyor. Elinde bu sanatçıların resmiyle gelen hastalarımız çok oluyor. Şu anda Irak ve Dubai'de acentelerle çalışmaktayız. Ayrıca batı dünyasında uzun yıllardır çalışmış olduğumuz acenteler bulunmaktadır. Ortadoğu'daki ofislerimiz her yıl binlerce hastayı Türkiye'ye hem tatil hem de tedavi amaçlı getiriyor. Gerek Batı Avrupa, gereksede Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde ayrıca Güney Kore'den ciddi bir saç ve bıyık ekimi talebi var" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder